SF Politic 87-Va cistiga GABRIELA in 2023?

 Mor de nerăbdare, zice Temistocle, frângându-și mâinile, aflăm acușica dacă Gabriela o să câștige alegerile în 2023. Explodez până la ora 17, zice Filofteia, tăind roșiile la repezeală. 2023, ce emoții am! Arhimede Constantinidis taie și el la repezeală o pâine și zice că și el e emoționat foarte tare.

Cât mai e până la orele 17, vrea să știe Geta, aducând niște pastramă din beci. Hai, calmați-vă, zice Mama Mare, amenințându-ne cu polonicul ei de argint, Gheorghiță, vezi dacă nu mai găsești niște ouă în cuibar, Leano, vezi că dă laptele în foc. Vai, ce emoții am, la 17 au zis că se dă știrea, zice Amalia, rujându-se printre sacii de făină. Veto, adu niște slănină, extraterestrul ăsta o să ne mănânce urechile. Vine și Tache de la Comenduire, a adus niște țuică. Vreo cinci kile. Bun. Mai sunt niște damigene aduse de Titi. Pache a zis că o să aducă niște icre, vreo șapte kile, un crap și o știucă. Sarmalele sunt gata? Margareta aduce lemne pentru cuptor, sarmalele fierb, mă, ia mâna! Ei, ce-i, luam și eu acolo o sarma… Volkoff ne cântă o serenadă la muzicuță, Rousseau se prostește, zice nu știu ce despre Radio Erevan, o știți pe aia când Bulă întreabă și Radio Erevan răspunde, niște gâște învie ca prin minune și se zburătăcesc pe geamul larg deschis, închide-l, zice Mimi de la Arsenal, să nu răcească extraterestrul.

La 17 să deschidem televizorul, unde e telecomanda, mai bine mai devreme, dar cine l-a închis, Benone l-a închis că a zis că extratereștrii nu suportă lumina ecranului, ei, sanchi, făcea mișto de tine, tata unde e? Brânzoaicele alea sunt gata, vrea să știe Esmeralda, făcând piruete în jurul mesei, Gherman își aprinde un trabuc, trabuc, na, îți trebuia ție, vezi că se arde friptura, aia nu e friptură e un vițel la frigare, ei și tu, vezi, nu e 17, cum să fie, e abia prânzul, păi asta văd și eu dar dacă extraterestrul ăsta influențează curgerea timpului și pierdem emisiunea de la Radio Erevan, ei, poți să-mi spui? Unde l-ai găsit tu, pe ăsta, întreabă Tanti Mița, păi umbla așa teleleu pe stradă și l-am chemat la noi să-i dăm ceva de mâncare, nu vezi ce pricăjit e?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: