SF Politic 37-Partidul Vampirilor pune piciorul in prag

Nimeni nu știe cum a început totul. Dar ce e totul? E întregul chiar și în politică? De unde au venit? Cum de au venit? Parcă mai are vreo importanță?! Păi cine să se ocupe de transfuzii, așa, pe bune, la orice oră din zi și din noapte? Partidul Vampirilor!
Cine să ne apere de răufăcători? Partidul Vampirilor! Cine să pună laba pe infractori, pederaști, corupți, fraudatori, mișei, ticăloși, nebuni, perverși, criminali, ucigași, bețivani notorii, furăcioși, hoți, șpringari, violatori, bătăuși, cocalari și mazete, răi platnici, hoțomani și mincinoși? Partidul Vampirilor! Cine să-i mătrășească pe bandiții care pun apă-n vin și fură la octanicele de la pompa de benzină? Partidul Vampirilor!
Și, iată că, deși are doar 0,25% din sufragiul public până mai ieri, Partidul Vampirilor urcă astăzi în TOP-urile din întreaga lume. Lume, lume, Partidul Vampirilor cucerește inimile poporanilor de pe tot globul! Globaliști, păzea! Comuniști, păzea! Cominterniști, păzea! Capitaliști, păzea! Ecologiști, păzea! La Washington e mare fierbere. La Londra e mare fierbere. La Moscova și Tokyo e mare fierbere. Fierbere este și la București, la Sofia și Cairo. Vampirii se regrupează pretutindeni dând o lovitură mortală lojelor oculte. Egiptologii, azteciologii, staliniștii și conțopiștii o iau în freză, ceva de speriat! La București, fierberea-i în toi! Se schimbă majoritatea-n parlament. Care, cum, își dă demisia, fără prea multă vorbărie, în doi timp și trei mișcări. Serviciile secretoase intră-n criză de identitate. O puternică criză de identitate.
Ovidiu Tender și Willem Matser, speriați de valul vampiristic, vor să dea cărțile pe față și să zică ei cum a fost cu spălarea de bani. Donald Trump și Vladimir Putin au și ei ceva de declarat. Andrei Pleșu și Gabriel Liiceanu vor să zică și ei despre legăturile lor oculte de dinainte de 1989. Angela Merkel și Emmanuel Macron vor să se destăinuie, chiar pe bune. Vampirii nu iartă pe nimeni. Pun piciorul în prag, chipurile, imortali, incoruptibili, indubitabil. Dar stai așa! Undeva, în fundal, însă, ce să vezi, ciobanii români, înfuriați foarte, altoiesc un vampir cu ghioage și bâte pentru că vampirul, vezi bine, s-ar fi înfruptat dintr-un darab de caș bine pus la putină. Asta e, care, cum vine la putere tot o încurcă meserie, atunci când te aștepți mai puțin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: