SF Politic 35-Partidul VRAJITOARELOR e pe val

În Paris. La Paris. În Londra. Prin Londra. Yuhuuuu. Vrăjitoarele trec prin Berlin, prin Moscova, prin Budapesta, fac vrăji de vrăji. Toată suflarea europeană e vrăjită, mergem cu toți la vot, votăm vrăjitoarele. E foarte bine. În București. La București. Prin București. Vrăjitoarele intră în Parlament. E gata cu prosteala politică prin București. Cade guvernul. Guvernul liberalo-pesedist. DNA este spulberat cu vărguța magică. CSAT se revigorează, vrăjitoarele pot opri orice atac nuclear cât ai clipi. Economia duduie. Piticii, elfii, gnomii și multe alte fabuloase lucrează în draci, construiesc o mulțime de fabrici, de combinate, fac autostrăzi, crește nivelul de trai.

Votați Partidul Vrăjitoarelor scrie pe toate gardurile, furnicile, turturelele, peștii și vacile se prezintă frumușel la vot, vrăjitoarele preschimbă orice animal într-un votant cu două picioare. E bine. În Roma. La Roma. Prin Roma. Papa de la Vatican e oarecum oripilat, Macron nu mai râde, Angela Merkel are o durere de dinți. Vrăjitoarele cuceresc inimile poporanilor de pretutindeni și rezolvă gravele probleme ale omenirii într-un sfert de secundă prin incantații și ovații. Ovații? Stai un pic, zicem noi somnoroși și somnambuli, asta cu ovațiile nu e cumva din altă epocă? În București. La București. Prin București. Pedeliștii s-au speriat. Peneliștii s-au speriat. Pesediștii s-au speriat. Vrăjitoarele pot citi cele mai ascunse gânduri. Vrăjitoarele pot face aur din sare. Sare avem cât cuprinde, pe tot cuprinsul țării.Vrăjitoarele fac un beton special, ieftin, ieftin. Vrăjitoarele pot iefteni benzina. Vrăjitoarele pot învinge seceta. Da, votați Partidul Vrăjitoarelor. Cele mai vestite vrăjitoare din lume, Adèlenu, Anna Göldin, vrăjitoarele din Salem, Helena Petrovna Blavatsky, Tituba, Circe, baba Iaga, Endora, Marie Laveau, Galadriel, regina elfilor, mama Omida, vrăjitoarea Semiramida, vrăjitoarea Cantarella, Circe și multe alte vrăjitoare din toate timpurile vin la București peste trei zile să-și susțină suratele la alegerile parlamentare. Străzile sunt pline de oameni veniți de pe tot globul. E un fel de sărbătoare vrăjitorească.

Prin văzduh zboară tot felul de arătări care scot foc printre colții de argint. Apa se transformă-n vin. Se fac dezlegări de dragoste, de păcat, de iubire nebună, de frig și de căldură, de amor zbuciumat, de deochi și de blestem, la alegere, pe gratis. Numai azi, de alegeri. Secțiile de votare sunt luate cu asalt. Oamenii își schimbă chipul, își schimbă formele, se îmbogățesc, fiecare, după vrere. Trăim bine. Partidul Vrăjitoarelor ne scapă de belele, de vărsat de vânt, de pompadură și tevatură, de intrigă și de zbucium. Vrăjitoarele fac minuni după minuni. Iohannis începe să vorbească la foc automat. Orban începe să cânte la saxofon. Iliescu se transformă într-n capitalist notoriu. Donald Trump întinerește văzând cu ochii. Stolojan revine în viața politică mai tânăr, mai viteaz. Trăim o nouă Epocă de Aur. Epocă de Aur? Vai de noi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: