Crin Antonescu vrea să se întoarcă

Într-o zi a venit un zeppelin pe Strada Mare. Asta a fost în ziua în care Crin Antonescu a mărturisit unor prieteni că ar vrea să se întoarcă pe scena politică. Gigi Becali n-a zis nu, l-ar sprijini, te-aș sprijini, Ponta și Iohannis au făcut o catastrofă, Dragnea la fel, s-a dus vremea lui Hrebe. Zeppelinul s-a învârtit ce s-a învârtit. Bobolina i-a făcut semne cu batista. Odorul ei tocmai o zbughise pe sub masă în căutarea unei furnici care avea de gând să participe la un karaoke în grădina publică.
Zeppelinul a râs cu zgomot zburătăcind norii rozalii cu elicele lui de o? El. Bobolina l-a întrebat ce-i cu el. Zeppelinul era rănit. Un albatros obraznic, fugit de la grădina zoologică din Mauna Lao, îl ciupise de burtica strălucitoare. Bobolina i-a zis zeppelinului să coboare să-i pună un plasture pe rană. Zeppelinul a coborât plin de bucurie. Bobolina l-a cusut. Apoi şi-a luat odorul în braţe şi a urcat în carlinga zeppelinului să facă o plimbare pe deasupra lumii. Zeppelinul a trecut pe deasupra Japoniei şi Bobolina a primit un buchet de flori de la un samurai. Zeppelinul a trecut pe deasupra Indiei şi Bobolina a primit un colţ de fildeş sculptat cu măiestrie de un iniţiat care călătorise prin fermecătoarea Mandhala.
Zeppelinul a trecut pe deasupra Europei şi tanchiştii au oprit motoarele şi barajele şi-au oprit motoarele şi fabricile şi-au oprit motoarele şi ele. Când zeppelinul a trecut oceanul, submarinele atomice au ieşit la suprafaţă să respire aerul proaspăt de primăvară. În America de sud, forţele beligerante s-au strâns în braţe iar în Gambo Gamboa, undeva, în inima Pacificului, dictatorul Agubembe s-a predat de bună voie poporului său înfometat. Când zeppelinul a ajuns pe Lună, sateliţii militari s-au autodistrus iar ONU a decretat Mileniul Mămicilor. Auziţi? E păcănit de elice. Bobolina trece prin dreptul lui Venus.
Vedeţi? Acolo printre stelele strălucitoare ca ochii unui copil. Copilul Crin Antonescu. Un politician ieșit din politică pe ușa din dos, prin mașinațiuni și intrigi. Cred că ar fi bine să încerci, hă, hă, hă, i-a zis Traian Băsescu la telefon. Și chiar așa. De ce nu?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: