SF Politic 23-Moș Crăciun vine la Casa Poporului

Moș Crăciun vine la Casa poporului să se întâlnească, snop, cu o mulțime de parlamentari, deputați și senatori. Deputații și senatorii PSD, USR, PNL, UNPR, PSM, PNTCD, PDL, PM, mă rog, mai toată suflarea politicianistă, învață versurile unei colinde care începe cam așa, Am pornit să colindăm/Țara s-o devalizăm. Orban zice, nu cred că Moș Crăciun înghite gulguta asta, Adrian Năstase e de acord, Petre Roman și el, să-i cântăm lui Moș Crăciun o doină, o baladă, manele strigă Vanghelie ieșit și el din istoria trecută printr-un soi de zdruncinare electromagnetică. Dar, lasă-i pe politicieni, că, uite, undeva în măruntaiele Casei poporului au ajuns animalele lui Moș Crăciun, care din pluș, care din plastic, care din cauciuc. Girafa se supără foarte tare, ieșind val-vârtej dintr-un wc. Se răsti la directorul circului de la Cercul Polar, pardon, de la Circul Polar, care tocmai se pregătea să susțină o mare reprezentație circăroasă la Casa Poporului.

Hipopotamul se supără și el foarte tare ieșind dintr-unul dintre wc-urile luxoase de la Casa Poporului. Porcul spinos, care avea un număr cu haltere, răcni și el la directorul circului, care tocmai căsca ochii pe Linkedin, să găsească el ceva, un mare secret.

– Era un porc liliachiu în wc! Când ai angajat tu un alt porc la circ musiu?! Nu-ți mai sunt pe plac, zi drept, fii bărbat! Pasele mele magnetice sunt răsuflate? Pe bune?!

Pe Linkedin erau o mulțime care căutau angajatori buni la suflet, salarii grase, muncă puțină, chestii din astea omenești. Erau anunțuri postate de cyborgi, de androizi și de roboți din ultima generație. Erau și femei frumoase din Thailanda, și vrăjitoare din Arkansas, și tupeiști din Berlin, chitariști, ofițeri, bucătari și dirijori, pe alese, animale exotice de la Cercul Polar, pardon, Circul Polar.

Chiar și Gore de la Sculerie s-a angajat așa la Casa Poporului, neștiind că într-o bună zi, tocmai de Crăciun, o să dea nas în nas cu o girafă cât toate zilele, când tocmai se pregătea să schimbe niște conducte la wc-urile de la etajul unu. Conductele se tot crăpau, scoțând aburi ciudați, liliachii.

Compania transnațională Conductibus SA din Ontario avea un chef nebun să se facă de râs pe mapamond, așa că celebrul ei CEO, Warminken, declară de fiecare dată că materialele pe care le folosește compania sunt aduse de pe Marte și că au proprietăți speciale, de vreme ce particulele primare nu aveau materialitate, ca să zicem așa.

– Și ăștia cu circul, ce loooseri…își spuse Gore de la Sculerie cu un soi de năduf, la ce le trebuiau să aducă atâtea animale de la Cercul Polar când avem la aici, la noi, o sumedenie de porci?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: